BISTRO bij GLAMPING LES ARBRES - Glamping Les Arbres

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Welkom bij Bistro Les Arbres waar smaak en beleving samen komen!


In ons gezellig omgebouwde Chalet vindt u Bistro Les Arbres, hier wordt met liefde en hoogwaardige regionale producten op bestelling dagelijks heerlijke maaltijden voor u bereid.

In onze Bistro kunt u bij minder weer gezellig binnen eten, uiteraard bij mooi weer worden de gerechten op ons buitenterras geserveerd.

Het Diner

Wilt u van het diner gebruik maken horen wij dit graag een dag van te voren of geeft u het door voor uw aankomt. U kunt dan gelijk onthaasten bij aankomst en savonds genieten van een heerlijk diner.

We koken met producten uit onze moestuin zodat wij van de heerlijke onbespoten groente, verse kruiden en fruit de lekkerste gerechten voor u kunnen bereiden. Ook onze wijnen, verschillende soorten Franse kaas, het vlees en de eieren komen van onze lokale leveranciers.

De Bistro specialiteit is het versgedraaide yoghurtijs met heerlijke vruchten uit eigen moestuin, laat u verrassen en vraag er na.


De prijs voor onze dagschotel bestaande uit een hoofdgerecht en dessert met koffie of thee na is al mogelijk vanaf € 19,50 p/p.

Voor het diner kunt u een keuze maken uit diverse dagschotels uit alle windstreken en diverse consumpties.

Wij nodigen u graag uit!
Bonne appétitINFO@GLAMPINGLESARBRES.COM
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu