INFORMATIE over GLAMPING LES ARBRES - Glamping Les Arbres

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie

Als u een camping te druk vindt bent u bij ons op het juiste adres, wij richten ons op een wat ouder publiek en hebben geen kinderfaciliteiten, wel prachtige routes om te rijden, wandelen of te fietsen en winkels op nog geen kwartier rijden.

Zorgeloos op vakantie op veilige hoogte en microklimaat

Veilig op vakantie op een aantrekkelijke hoogte van ruim 230 meter, geen kans op overstromingen en bovendien profiteren wij van een heerlijk microklimaat. Het microklimaat is ontstaan door een kromming in de Loire en geeft minder kans op regen of zware onweersbuien waardoor een bui zich splits boven het gebied met een microklimaat waardoor neerslagkans met 85% verminderd.
Naast heerlijk weer staan onze safaritenten onder grote bomen wat ook bij warmere temperaturen een aangename verkoeling geeft.
Fietsen en wandelen

Heerlijk fietsen op de vele mooie routes waarbij een E-bike zeker een aanrader is gezien het prachtige glooiende landschap. Speciaal voor E-bikes hebben wij een buitenstopcontact bij onze tenten zodat u eenvoudig uw accu weer op kunt laden. Als u kunt genieten van de natuur, de prachtige vergezichten en een liefhebber bent van fietsen, neem dan uw e-bikes mee. Wilt u een e-bike huren ook dat kan klik op de link: www.cyclodechaine.com voor meer info. Ontspannen wandelen kan zeker bij onze Glamping, veel verharde paden maar ook een route door het bos of over het terrein van een boerenhoeve behoord tot de mogelijkheden. Houdt u van uitdagingen kunt u ook de speciale wandelroutes nemen die soms door weilanden of stukken bos lopen. Kortom vele mogelijkheden om ontspannen te genieten en gezond bezig te zijn bij Glamping Les Arbres.

Ook vindt u het beroemde kuuroord met de heilzame warmtebronnen Thermen de Bourbon-Lancy in de nabijheid van ons zodat u ontspanning en vakantie tot een aangenaam verblijf kunt maken.

Vissen of kanotocht

Als u kunt genieten van de natuur en de rust, de mooie meren en een visliefhebber bent, neem dan een hengel mee. Een prachtige kanotocht maken over de Loire kunt u reserveren bij: www.lespetitscastors.com en je laten meevoeren met de stroming of een drankje doen op een zandbank. Ook de natuur en de vogels in de Loirestreek zijn een ware verademing. Gewoon genieten van een grazende koe, tjilpende krekels, een heerlijk ontbijt of een lekker diner en het gemoedelijke dagelijkse Glampingleven.

Ruime plaatsen

Op Glamping Les Arbres heeft u ruime staanplaatsen van min. 100m2 en de meesten zijn groter met de mogelijkheid om uw auto bij de tent te parkeren. We hebben de glamping bewust zo opgezet omdat we het makkelijk contact maken met andere kampeerders altijd een fijn aspect aan het kamperen hebben gevonden.

Door de tenten niet naast maar op ruime afstand schuin achter elkaar te plaatsen heeft iedereen zijn eigen privacy en toch de mogelijkheid om gezellig een praatje te maken met de buren om de hoek.

Iets voor U?

Zelf denken we dat vooral de gemoedelijke sfeer onze glamping typeert. We houden er van het leven makkelijk te nemen met gezelligheid, gastvrijheid en vooral je thuisvoelen bij Glamping Les Arbres.

Hopelijk door deze site heeft u de sfeer te pakken en krijgt u een indruk of Glamping Les Arbres iets is voor U.

Huisdieren

Vanwege het rustige karakter van onze glamping kunnen we helaas geen huisdieren verwelkomen.

Mocht U nog vragen hebben schroom niet en mail ons even.


INFO@GLAMPINGLESARBRES.COM
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu